Εύρεση και Εκπαίδευση Προσωπικού

Η εύρεση του κατάλληλου προσωπικού στην κατάλληλη θέση είναι από τα σημαντικότερα ζητήματα που έχει να αντιμετωπίσει ένας ξενοδόχος ανεξαρτήτως μεγέθους και γεωγραφικού τόπου.

Η Ομάδα μας σε άμεση επαφή με την αγορά εργασίας και με συνεχώς και ολοένα αυξανόμενη δεξαμενή εξιδεικευμένων επαγγελματιών του κλάδου, είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες μιας ξενοδοχειακής επιχείρησης με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις του εκάστοτε ιδιοκτήτη.

Έχοντας άμεση συνεργασία με τις μεγαλύτερες σχολές (ιδιωτικές και δημόσιες) τουριστικών επαγγελμάτων, μπορούμε να εξασφαλίσουμε την πλαισίωση των έμπειρων στελεχών της μονάδας σας, με ενθουσιώδεις και πολλά υποσχόμενους σπουδαστές ή απόφοιτους. Με τον τρόπο αυτό μπορούμε να συμβάλουμε στην ανάπτυξη νέων στελεχών που η τουριστική βιομηχανία τα έχει τόσο πολύ ανάγκη αλλά και να μπορέσουμε να ελέγξουμε καλύτερα το εργατικό κόστος.

Η Optimum Target Hoteling με την εμπειρία που έχει αποκτήσει στη διαχείριση προσωπικού και έχοντας αναπτύξει συνεργασία με τους μεγαλύτερους εκπαιδευτές στελεχών ξενοδοχείων προσφέρει στις συνεργαζόμενες ξενοδοχειακές μονάδες έμπειρα στελέχη με στόχο τη διαρκή ευελιξία στο τομέα ανθρώπινου δυναμικού βελτιώνοντας το επίπεδο του προσφερόμενου προϊόντος του κάθε ξενοδοχείου.