Αποκλειστική Συνεργασία με την SWISSCERT

Ο Τουρισμός είναι ένα φαινόμενο που έχει πολλές προεκτάσεις και πτυχές, όπως οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές κα.

Τα παραπάνω και όχι μόνο χαρακτηριστικά καθιστούν τον Τουρισμό πολύ ευαίσθητο στις μεταβολές της ψυχολογίας του ταξιδιώτη.

Η τελευταία μεγάλη περιπέτεια που βίωσε και βιώνει ο κόσμος παγκοσμίως ήρθε να επιβεβαιώσει την τεράστια σημασία της ψυχολογίας του τουρίστα και την πρωταρχική του ανάγκη να νοιώσει ασφάλεια πριν αποφασίσει να ταξιδέψει. Η ασφάλεια αφορά κοινωνικοπολιτικά ζητήματα αλλά πλέον και θέματα υγείας και διασφάλισης της υγειονομικής ασφάλειας του τουρίστα.

Η Optimum Target με αίσθημα ευθύνης προς τους συνεργάτες της και θέλοντας να διασφαλίσει την υγειονομική ασφάλεια των τουριστών αλλά και των εργαζομένων στις ξενοδοχειακές μονάδες΄, προχωράει σε αποκλειστική συνεργασία με τον διεθνή φορέα πιστοποίησης Swiss Approval, σε θέματα υγειονομικής ασφάλειας πρόληψης αλλά και επιτυχημένης καταστολής του όποιου κινδύνου προκύψει συλλογικά ή ατομικά.

Τα αναγνωρισμένα “Blue & White Certification” πιστοποιούν όλη την διαδικασία της πρόληψης και εξάλειψης από υγειονομικούς κινδύνους και ορίζουν βήμα – βήμα όλες τις ενέργειες μιας επιχείρησης τουριστικού και υγειονομικού ενδιαφέροντος

Αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης υγειονομικού κινδύνου που στέκεται δίπλα στον ξενοδόχο και με την συμβολή της Ομάδας της Optimum Target Hoteling καθοδηγεί τον ξενοδόχο – ιδιοκτήτη αξιόπιστα και αποτελεσματικά.

Η χρήση του σήματος της πιστοποίησης της Swiss Approval δημιουργεί μια προστιθέμενη αξία στο προϊόν και παρέχει στον τουρίστα όλων των ειδών και ηλικιών την απαραίτητη ασφάλεια για να ταξιδέψει και να επιλέξει το δικό μας κατάλυμα.