Διαχείριση & Συμβουλευτική Βιλών

H διαχείριση και η συμβουλευτική βιλών αναδείχθηκε μέσα από την ανάγκη προσαρμογής στη νέα εποχή.

Η Optimum Target Hoteling μέσα από την πολυετή εμπειρία της και την ειδική κατάρτιση της ομάδας των συνεργατών, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες, αναλαμβάνοντας την πλήρη εκπροσώπηση και δικτύωση του ακινήτου σας στους εν δυνάμει πελάτες μέσα από ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Αναλαμβάνουμε την επαγγελματική φωτογράφηση, την διαχείρισή των κρατήσεων σας μέσω του website μας και των μεγαλύτερων καναλιών κρατήσεων παγκοσμίως, την χάραξη της στρατηγικής πωλήσεων και την συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού σας.

Πολλοί είναι οι ιδιοκτήτες πολυτελών εξοχικών κατοικιών  που μας έχουν εμπιστευτεί την διαχείριση των ακινήτων τους κερδίζοντας μια δυνατή απόδοση με αύξηση των εσόδων τους. H Optimum Target Hoteling παρέχει τις υπηρεσίες της στους ιδιοκτήτες των ακινήτων που δεν έχουν την γνώση ή τον χρόνο αλλά θέλουν να μην παραμένει το ακίνητο τους ανεκμετάλλευτο προσδίδοντας του αξία και μακροβιωσιμότητα.

Οι πολυτελείς εξοχικές κατοικίες που διαχειριζόμαστε είναι υψηλού επιπέδου και η ομάδα των συνεργατών μας κάνει συστηματική και ειδική μελέτη των προδιαγραφών με κύριο στόχο την υψηλή παροχή υπηρεσιών στους επισκέπτες που επιλέγουν  την ιδανική κατοικία για τις διακοπές τους.